ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи митинг во Скопје пред Влада на Република Македонија.

Митингот е со почеток во 20:00 часот.