Владимир Ѓорчев и д-р Сејад Солакоски во посета на дел од струшките села

Владимир Ѓорчев и д-р Сејад Солакоски во посета на дел од струшките села

Огромна подршка насекаде на терен за д-р Сејад Солакоски и ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија. Народот во Враништа, Ложани, Драслајца, Мороишта, Мислешево, Мислешевски Пат, Езерски Лозја и Струга ја дава силно својата поддршка за својот кандидат, д-р Сејад Солакоски и за листата на советници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Прекрасен прием и атмосфера на секој чекор. Добредојдени и прифатени како свои.