Резултати 21.10

Резултати 21.10

Струже МК ќе ве известува тековно за резултатите на локалните избори во Струга.

Рамиз Мерко                       7871

Насто Палиоски               185

Зијадин Села                     9011

Сејад Солакоски                  3956

Лавдрим Елмази              942

Васил Ашталкоски            6999