Паника во последниот ден од Изборната кампања! Мерко моли по Македонските села!

Паника во последниот ден од Изборната кампања! Мерко моли по Македонските села!

Рамиз Мерко во последниот ден од изборната кампања моли за гласови по македонските села. Имајќи јасни информации дека нема никакви шанси за влез во вториот круг, Рамиз Мерко пробува со секакви ветувања да придобие гласови во Македонските села.. се ветува се.. од патишта, водоводи, вработувања до изградба на игралишта, манастири и цркви.. ништо не е изоставено!

Сепак според сите информации на ДУИ му недостигаат повеќе од 3000 гласови за влез во втор круг кој е невозможно да се надоместат.

Според сите анализаи и анкети во вториот круг одат Зијадин Села и д-р Сејад Солакоски.