Никола Попоски во посета на Октиси, Подгорци и Струга

Никола Попоски во посета на Октиси, Подгорци и Струга

Поранешниот министер за надворешни работи и член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Никола Попоски во посета на Октиси, Подгорци и Струга.

Дојдов лично за да ја дадам својата поддршка на колегата од Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ д-р Сејад Солакоски.

Поранешниот министер за Надворешни работи Никола Попоски заедно со д-р Сејад Солакоски денес остварија средба со жителите на Октиси и Подгорци како и со жителите на Струга.