Archives by: mehmed

mehmed

0 comments

mehmed Posts

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Струга е град на две води но редовно се соочува со недостиг на вода за пиење. Ова е многу сериозен проблем како за Струга, така и за Лабуништа, ...
Comments Off on Промовиран нов проект на д-р Сејад Солакоски – Реконстукција на водоводна мрежа!

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Огромна подршка насекаде на терен за д-р Сејад Солакоски и ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија. Народот во Враништа, Ложани, Драслајца, Мороишта, Мислешево, Мислешевски Пат, Езерски Лозја и ...
Comments Off on Владимир Ѓорчев и д-р Сејад Солакоски во посета на дел од струшките села

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
ДУИ помина катастрофално на митинзите во Лабуништа и во Струга. На митингот во Лабуништа се појавија околу 60 луѓе а митингот во Струга се презакажа од прво планираното ...
Comments Off on ДУИ катастрофално во Лабуништа и Струга

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Разочарувачки митинг на СДСМ во Скопје. Од извори на СДСМ дознаваме дека повеќето луѓе се разочарани од СДСМ и поткрепата се намалува од ден во ден.     ...
Comments Off on Катастрофален митинг на СДСМ во Скопје

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Пријателствата се одлика на големите луѓе. Д-р Сејад јасно покажува дека во текот на својата кариера и живот изградил голем број пријателства кој ќе ги употреби за доброто ...
Comments Off on Меѓународната поддшката за д-р Сејад се зголемува !

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Кандидатот за градоначалник од редовита на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија денес претстави нов проект за изградба на 20 нови детски паркови. Истите би биле поставено во ...
Comments Off on Изградба на 20 нови детски паркови – проект на кандидатот за градоначалник д-р Сејад Солакоски

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Во рамки на своите активности, Фондацијата Македонско Наследство “Тодор Александров” оствари средба со Словенскиот амбасадор Проф.Др.Милан Јазбец.   “Ова е многу значајна средба на која се реафирмира соработката ...
Comments Off on Фондацијата Македонско Наследство “Тодор Александров” на средба со словенечкиот амбасадор

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
На ден 08.10.2017 (недела) пратеникот Владимир Ѓорчев  заедно со кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ д-р Сејад Солакоски и кандидатите за советници, ќе остварат средба со граѓани ...
Comments Off on Владимир Ѓорчев во посета на Струга и струшко!

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Пред прилепчани ќе бидат претставени проектите од новата програма, новата ера за Прилеп, при што граѓаните ќе имаат можност да слушнат како ќе се развива нивниот град во ...
Comments Off on ФОТО ГАЛЕРИЈА: Груевски во посета на прилепската џамија и населбата Тризла

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Од внатрепартиски извори во СДСМ, дознаваме дека во текот на вчерашниот ден се случила жестока расправија во СДСМ Подгорци. После жестока расправија со раководството на СДСМ Струга и ...
Comments Off on СКАНДАЛ: Оставка на цело претседателство на СДСМ Подгорци