Archives by: mehmed

mehmed

0 comments

mehmed Posts

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Нов одличен проект денес промовираше кандидатот за градоначалник д-р Сејад Солакоски. СТРУГА – Општината расадник на спортисти! Струга е град кој е познат како расадник на спортиски. Сепак ...
Comments Off on СТРУГА – Општината расадник на спортисти! Нов проект на д-р Сејад Солакоски

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Поранешниот министер за надворешни работи и член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Никола Попоски во посета на Октиси, Подгорци и Струга. Дојдов лично за да ја дадам својата ...
Comments Off on Никола Попоски во посета на Октиси, Подгорци и Струга

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Пратеникот на ДУИ, Бранко Манојловски, најави легализација на хомосексуални бракови во Македонија за шест до 12 месеци по локалните избори, повикувајќи се на ветувањето од лидерот на својата ...
Comments Off on Манојловски: Легализација на геј-браковите за 6-12 месеци

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Поранешниот министер за внатрешни работи од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Оливер Андонов, заедно со кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ направија посета на Радожда и Таш Маруништа. Во ...
Comments Off on Посета на д-р Сејад Солакоски и поранешниот Министер во МВР Оливер Андонов на Радожда и Таш Маруништа

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Голем проблем во Лабуништа е загадувањето а особено од каменоломите кои делуваат многу штетно врз здравјето на сите Лабуништани а особено на децата. Бројот на заболени од белодробни ...
Comments Off on Скандал: Каменоломите во Лабуништа се дирекно одобрени од Општина Струга (документи)

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Лабуништа ќе оди напред. Планот и програмата за Лабуништа ми се детални и со силна развојна компонента. Мојата цел е после 4 години од мојот мандат, во Лабуништа ...
Comments Off on Лабуништа ќе оди напред! Планот и програмата за Лабуништа ми се детални и развојни!

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Денес беше промовиран нов проект за младите во Струга и Струшко. Тоа е реконструкција на сите маалски игралишта и изградба на нови. Струга има неколку постојни маалски игралишта ...
Comments Off on Промовиран нов проект на Д-р Сејад Солакоски – реконструкција и изградба на нови маалски игралишта

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Денес во домот на култура Браќа Миладиновци се одржа промоција на кандидатите за градоначалници и претставување на нивните заложби за делот на младите во Струга. На почетоткот на ...
Comments Off on Каде се младите во програмите на кандидатите за градоначалници? – настан организиран од Националниот младински совет на Македонија а подржан од НДИ

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Струга е град на две води но редовно се соочува со недостиг на вода за пиење. Ова е многу сериозен проблем како за Струга, така и за Лабуништа, ...
Comments Off on Промовиран нов проект на д-р Сејад Солакоски – Реконстукција на водоводна мрежа!

Локално Македонија Насловна Насловна слајдер
Огромна подршка насекаде на терен за д-р Сејад Солакоски и ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија. Народот во Враништа, Ложани, Драслајца, Мороишта, Мислешево, Мислешевски Пат, Езерски Лозја и ...
Comments Off on Владимир Ѓорчев и д-р Сејад Солакоски во посета на дел од струшките села